Bilder och filmer

»

Hampus fiskar och kar

1/130
Börjar lite smått med ett halvmörkt men färskt videoklipp från 1500liters karet. Ligger lite efter i bildredigeringen men det kommer så småningom. 02

(bocka i 720p minst...)
Bäääärraaaaa! 24 

Nejdå... Men jävlar var tomt det är. På gott och ont.
Och som vanligt, snyggt, men det visste du redan! ;)
Grymt! Ser väldigt mycket rymligare ut nu... :P Några planer på något annat att stsoppa i eller tänker du ha det här beståndet ett tag nu?
Haha, tack! 04 Ja det känns så rymligt och skönt nu faktiskt. Man kanske skulle ta och ändra på det? 16 Nä jag vet inte. Tror jag lugnar mig lite med att stoppa i mer fisk, ramlade ju i 3 st 45-50cm fengäddor nu i helgen, postar bilder på dem snart. Och ska nog flytta över 2 st ITs från 800a karet. Eventuellt jagar jag tag i en halvstor feifeng, men det får vänta tills spargrisen är fylld igen. 
Inte ens utan d3n australiensiska jättemörten känns det tomt! Najs !
Skrivet av Wrandel
Inte ens utan d3n australiensiska jättemörten känns det tomt! Najs !
Wrandel Ja, resterande fiskar fyller ut karet rätt bra tycker jag också.05

Slänger upp en bildbomb när det ändå är så smidigt och gött, mestadels på ny fisk som anlände nu i helgen. 
Soft. Skurt är grymmast av dom alla ;)
woop woop här har det shoppats mystiska mallisar o dvärgcyklister o korvar :D fräsig grenmal? scapen är ju ADA klass på egensamlade pinnar? 
Haha, tack! Det är vildfångade grenar från Sweden! 16 yup denna helgen blev en riktig kalashelg med ny fisk i vartenda kar! Den platte "grenmalen" är en planiloricaria cryptodon. Skitcool, och väldigt bra aptit! Ligger ständigt framme vid rutan och väntar... Har även en respektabel mustasch.

passar på att posta lite fler bilder... 
Massa bruna nyanser ser riktigt trevligt ut ???? fasen såna geniala verkar riktigt Nice!
Det var en redig korv fest :D 
Hehe, ja lite väl brunt med bara LED belysningen på just dessa bilder... Tänk då att det är ca 2/3 av alla korvar som syns, om ens det. 29
Oj blev??? Istället fÖr Smileys som inte verkar funka! O de skulle de va grenmal istället för geniala autocorrect ftw
Oj vad många fengäddor du har och den där lapradei var riktig snygg, syns bättre nu på stor skärm än bilden du visade i mobilen .
Ser att du fastna för malar också :) och små söta cilkider :O
Skrivet av pleco
Oj vad många fengäddor du har och den där lapradei var riktig snygg, syns bättre nu på stor skärm än bilden du visade i mobilen .
Ser att du fastna för malar också :) och små söta cilkider :O
Hehe, ja det har blivit ett par stycken nu. Får nog ta och räkna dem sen, tappade räkningen efter 15st 01 Ja jag har blivit smittad av mal-sjukan tror jag, symptomen är att det ständigt dyker upp nya arter i mina kar och pengarna blir färre... Apistogrammorna är hur goa som helst, smyger runt i buskaget 04
men... en...sak har vi nog gemeeeeensaamt.... Polly(s)!

Notera ornaten som sakta glider ner från roten, bild per bild 01 
för jävla bra som vanligt :D
Tack tack Brunojojo 05
Ser bra ut! :D
1/130
Det verkar som att det är problem med live-notiserna så de avaktiveras tillfälligt.


Ta del av Sveriges största forum för rovfisk och andra vattenlevande djur. Gå med eller logga in om du redan har ett konto. Du kan även logga in med ditt Facebook-konto.