Emblem
  • Facebook: Johannes Johnsson
Statistik
  • Skapade trådar: 20
  • Totalt antal poster: 68
  • Uppladdade bilder: 11
  • Mottagna rockningar: 36
  • Antal prestationer: 7 av 25
Upplåsta prestationer
28%
The Small Talker
Postat minst 5 inlägg
Ovanlig (5,35%)
Peeping Tom
Läst minst 100 trådar
Ovanlig (8,97%)
Only One More Time
Loggat in minst 10 gånger
Vanlig (22,46%)
The Receiver
Fått minst 10 PM
Mycket ovanlig (3,38%)
The Beauties And The Beast
Laddat upp en profilbild
Ovanlig (6,68%)
Let's Talk About Fish Baby
Skapat 5 nya trådar
Mycket ovanlig (3,30%)
One Time, At Band Camp
Skapat 20 nya trådar
Extremt ovanlig (0,80%)
10 senast postade inlägg
Soppa på g
du får bättre effekt om du kopplar uvc på retur slangen till filtret. har ja hört iallafall, bildas inte lika mycket alger på glaset som sänker effekten.
Butik längst norrut som tar hem från Glaser?
naaajs
Brunojojos bilder
Jajjemen än så länge De såg lite medtagna ut så får se vad som händer. Förutom argusen som inte ens va påverkad såg de ut som.
Brunojojos bilder
Timer varför använde ja inte de.... 1 delhezi, 1 endlicheri, 1 ansorgii, 1 argus, 1 gibbi. Tack för kommentarerna 
Brunojojos bilder
gjorde århundradets tabbe, varför e man så jävla dum i huvudet och glömsk... skulle byta vatten och efter som ja bara ja iskallt vatten i garaget så kan ja inte göra stora byten på en gång. så ja kör "automatiskt" byte med overflow cirka 60 liter i timmen. satte på vattnet tänkte stänga av det när ja skulle köra en kompis till flyget några timmar senare. glömmer stänga av kommer på det kl 2300 typ 8 timmar senare springer ner till garaget, för sent.... 3 chichlor döda, 1 poly.palmas, 1 delhezi, 1 poly.ornatipinnis men framför allt min älskade diplo som mätte 50cm. varför? ska de va så jävla svårt att komma ihåg en så enkel sak. har gjort de 100 gr tidigare utan att glömma. så jävla trött på mig själv...
Brunojojos bilder
tackar! de e lungt, kan va lite slitna fenor när man inte matat på 3-6 dagar.
Brunojojos bilder
tackar!!
 
Brunojojos bilder
då va de väl dax för ett par bilder
Speltråden
träna din aim på någon typ av aim map som du kan ladda ner i workshoppen. målet e ju att döda alla med hs så fort du ser dem. lär dig banorna var folk brukar campa vinklar osv. hitta din sense på musen som du kan spela bäst med. har du hög sense träna så du lär dig spela med lägre.
Speltråden
csgo: heter Idi Amin rank master guardian elite
10 senast startade trådar
neeej. va e de här, svamp?
enligt rubiken, har liknande vid munnen också.
automatiskt vattenbyte
tjena tänkte fixa automatiskt vattenbyte. Eftersom vattnet i gareget kommer från nifelheim så är det extremt kallt. så om man skulle behöva göra ett större byte så påverkas tempraturen extremt mycket. karet är på 1200 L vilket ja tänkte byta under en veckas tid, alltså ca 7L/H om jag räknat rätt. så de ja tänkte kolla är om någon vet var man kan köpa någon form av flödesmätare/reglerare av nått slag?
Brunojojos bilder
nytt forum, ny bildtråd så då får man väl starta med nått nytt också. tyckte de hade intressanta mönster.
Piraya med andra fiskar?
tjena!! har 540L standard som kommer bli tomt inom en snar framtid och min tanke är att köra lite Amazonas tema med rödbukade pirayor i fokus. men jag vill inte ha ett rent artkar utan även lite annan fisk, så är detta möjligt? vad sätter begränsningarna är det storlek på övrig fisk, simsätt, färg, rörelse? eller äter de ens övrig fisk? min uppfattning är att de är lite som undervattens hyenor. ni får jättegärna komma med förlag på övriga invånare hade uppskattats enormt.

tack på förhand!!
cichla agg mot olika arter?
köpte ett gäng monosar och ett par kelberis på 4-6 cm. när jag kom hem idag hade en kelberi blivit helt ut mobbad och stjärtfenan var helt uppäten. så finns de agg mellan de olika sorterna? och redan i så tidig ålder? eller är de bara klassisk mobbning oavsett sort?
channa sp white pearl lemon
tjena ni som äger denna firre vilken temp kör ni på?
räcker filtreringen?
har ett 2078 och ett 2080 till mitt 1200 så frågan är räcker det? nu i början är det lugnt men funderar på cichlor i framtiden kommer det räcka även då?
Högt PH?
mätte PH och nitrit precis och de va en vecka sedan jag gjorde vattenbyte.
pht låg på nästan 8 och jag har 8 i kranen. nitrit va 0. ska jag börja byta vatten varannan vecka istället för varje vecka? vatten borde ju bli surare ju längre tid som går och efter som jag inte hade någon nitrit så borde det ju va ofarligt. skall mäta nitrat också så fort jag får tag på ett test.
channa pulchra svullet öga
min pulchra har ett öga som har "ploppat" ut en bit med något tjockt rosa under sig. någon som vet vad det är? kan det smitta? ska ta bild senare.
sump?
[ATTACH=CONFIG]9979[/ATTACH]

skulle detta funka? då jag varken vill eller kan borra i akvariet funderar jag på att göra såhär. har kollat på nätet på andra ritningar å byggen utan borrat akvarium. tycker de ser onödigt "avancerade" ut men en jävla massa slangar å rör hit å dit. enda skillnaden här blir väl att jag måste suga i slangen för att få igång cirkulationen när pumpen varit avstängd. kom gärna med tips, förslag och kritik då jag aldrig byggt sump. tack på förhand!
Det verkar som att det är problem med live-notiserna så de avaktiveras tillfälligt.


Ta del av Sveriges största forum för rovfisk och andra vattenlevande djur. Gå med eller logga in om du redan har ett konto. Du kan även logga in med ditt Facebook-konto.