Presentationer

»

Vem är jag?

Tänkte då man är ena halvan av årets nykomling på rovfisk.se så kanske man skulle presentera sig.
Bor uppe i Luleå, född och uppvuxen, maskinförare till vardags.
Fanns som liten ett 154 liters kar under många år, kanske där fiskintresset startade. Träffade Carro för lite mer än fyra år sedan, skaffade ett gäng akvarium efter ett år som sedan såldes i samband med en flytt. Blivande bostaden medgav inga akvarium delvis pga skeva golv men även pga att vi hade en liten kamin som eldade flitigt i å tempen svajade rätt ordentligt upp och ner så planerna lades på is. Fick chansen för ett år sedan ungefär att hyra ett rätt stort ställe vilket togs direkt. 4,5 månad efter inflytt hämtades första karet på 450 liter. Ganska snabbt hämtades Kerstin från Rolle, och efter det har det rullat på, både med söt och saltvatten. Jozi öppnade upp sitt hem i höstas med en akvarieträff där intresset verkligen spikade för rovfisk, vi skulle ha en rocka. Nästa helg hämtas Elton John, stor burk planerad i år, yngelkaret tuffar på och jag har fått min egen burk där jag får ha lite fisk som Carro hatar, måste dock lyckas smyga in en ål eller två utan att hon märker nåt..
Vi vill höra historien från andra sidan av samma mynt också! Upp med en presentation, Carro!
Caroline aka Carro född i Kiruna men uppvuxen första åren i Borlänge för sen tillbaka till Kiruna, flyttade till Luleå när jag träffade Chrille. Min erfarenhet av akvarium och fiskar är minimal dvs bör jag nämna att jag som liten fjärt hade en klassisk guldfiskskål med 2 guldfiskar i som jag matade ihjäl. Kan ju även nämna att i vårt gamla nano som vi hade kampfisk i och neontetror matade sonen kladdkaka från soporna med... Är i grunden skolmåltidsbiträde men sadlar om för att läsa till elevassistent.

Förutom jag och chrille så bor även min son här som är 9 år, en pensionär devon rex katt som heter Kiara, pissen, kommandoran, kattfan, chefen m.m samt två kaniner banane och trasan som bor ute i ladugården med stor utehägnad som dem glatt dampar runt i. Förhoppningsvis inom en snar framtid får jag mina efterlängtade bullar! Dvs engelsk bulldog.

Under fritiden så rattar vi skojter, kollar hockey, fiskar (efter gädda såklart) snickrar/bygger, odlar och skaffar djur! Drömmen är att ha får, getter, höns och en gris! Och stora akvarium daaaah.
Det verkar som att det är problem med live-notiserna så de avaktiveras tillfälligt.


Ta del av Sveriges största forum för rovfisk och andra vattenlevande djur. Gå med eller logga in om du redan har ett konto. Du kan även logga in med ditt Facebook-konto.