Emblem
  • Användaren har inget emblem än.
Statistik
  • Skapade trådar: 2
  • Totalt antal poster: 15
  • Uppladdade bilder: 3
  • Mottagna rockningar: 14
  • Antal prestationer: 4 av 26
Upplåsta prestationer
15%
The Small Talker
Postat minst 5 inlägg
Ovanlig (5,10%)
Peeping Tom
Läst minst 100 trådar
Ovanlig (8,92%)
Only One More Time
Loggat in minst 10 gånger
Mycket ovanlig (22,90%)
The Beauties And The Beast
Laddat upp en profilbild
Ovanlig (6,67%)
10 senast postade inlägg
"akvarium säljes"
"akvarium säljes, passar bra för malawi eller mongisar"

hittade detta på fb när jag tittade efter nytt och större akvarium! visste inte att det fanns folk som höll mongisar inspärrade sådär.
Vad kallas dessa påffar?
wow det var snygga oscars! hatten av!
Vad gör du nu?
har varit mycket med flytt och utan internet. tyvärr har det inte blivit något större akvarium pga andra nödvändiga utgifter så mitt 720 får följa med ett tag till. hitler och de tre vita oscars klarade dock flytten bra. kommer då att behöva vänta med att ta mig an en rocka tills jag har ett större akvarium.

men just nu sitter jag och tittar på alla fina fiskar medlemmarna här på sidan delar med sig av!
Vad har ni för övriga hobbys ?
på fritiden gillar jag förutom fiskar att läsa, framförallt mina två favoritböcker Bibeln och Min Kamp av Adolf Hitler. det går att läsa dessa verk många gånger om och alltid hitta nya infallsvinklar och detaljer att filosofera över. mycket annat har bläddrats igenom av mina fingrar och analyserats men dessa två återkommer jag till ständigt.
rasrenhet hos rockor?
haha du var minsann en riktig skojare Albin!
rasrenhet hos rockor?
tack! jag ska kolla in dessa minimarbles. de verkar vara någon variant av motoro som inte blir så stor? om jag skulle nöja mig med enbart en rocka, skulle en vanlig motoro ha det bra i mitt tänkta kar?
Papperskorgstråd för lösa inlägg
det är fräschare än den den där perverterade bögskiten du postade iaf!
Projekt: 3,3 kubik i vardagsrummet
okej ja jag såg din tråd med asiatisk arowana. det var väldigt stiliga fiskar måste jag säga! tråkigt att höra om missödet.
Projekt: 3,3 kubik i vardagsrummet
vad är en super red? det låter som en läskig fisk som hoppar ur vattnet och bits! som hämtat ut en skräckfilm! brrrrrrrr...........
rasrenhet hos rockor?
tack för svaren allihopa!

om man gärna vill ha en rasren rocka att börja med, har ni några tips på vilken ras som kan vara lämplig för en nybörjare? ska flytta strax efter nyår så jag är lite osäker på om jag kommer att anskaffa rockan innan flytten är klar. just nu har jag ett 720 liters akvarium som största akvarium med tre albino oscar och en stor mal som heter hitler. hitler är en kaktusmal som är svart med vita prickar, närmare 30 centimeter lång. osäker på nummer på den. oscars är 15-20 centimeter långa. är dessa fiskar gott sällskap för en rocka?

efter flytten kommer jag att ha plats för ett större akvarium, kanske med en bottenyta på 2*1 meter. vill börja med en rocka då jag inte är ute efter avel men den får helst inte vara jätteovanlig då jag kanske vill ha en till i framtiden och om jag skulle börja avla på dem då så vill jag helst att avkomman är rasren.
Det verkar som att det är problem med live-notiserna så de avaktiveras tillfälligt.