Information och nyheter

»

Nya saker på Rovfisk.se

16/16
Nu fungerar det att ladda upp filmklipp direkt i ett inlägg även på iPhone och iPad!
Nu har jag förbättrat funktionen för att infoga Youtube-klipp i sitt inlägg. Precis som tidigare så fungerar det att bara klistra in adressen i klippet som text i sitt meddelande, så dyker det upp som en ikon under inlägget. Man kan då välja att behålla text-länken i meddelandet om man vill, eller ta bort det. Så länge ikonen är kvar så kommer klippet att komma med.

Har man däremot en mindre kompetent enhet (läs: iPhone och iPad) så fungerar det inte lika som för alla andra användare på internet. Då är man tvingad till att behålla text-länken i meddelandet så sköter servern infogningen istället.

TLDR; Klistra in länken till Youtube-klippet som text i meddelandet så kommer det att fungera, oavsett mobil. Ping Jozi
image
Nu finns möjligheten att bevaka olika forumdelar som man är extra intresserad av. Väljer man att bevaka en del så kommer man att få en notis varje gång någon postar en ny tråd i den delen. Observera att man inte får några fler notiser för eventuella svar i trådarna, för att man ska få det så får man som vanligt gå in och skriva något i tråden eller gå in i den och manuellt välja att bevaka den.

För att bevaka en forumdel så går man i den delen och trycker på knappen bevaka högst upp.
16/16
Det verkar som att det är problem med live-notiserna så de avaktiveras tillfälligt.


Ta del av Sveriges största forum för rovfisk och andra vattenlevande djur. Gå med eller logga in om du redan har ett konto. Du kan även logga in med ditt Facebook-konto.