Filtrering och vattenkemi

»

Tystast filter

Eftersom jag ska köpa nytt kar snart så behöver jag även ett nytt filter. Karet kommervara mellan 400-600 och jag tänker inte lägga merän 3000kr på filtret så vilket filter rekomenderar ni? Jag kommar även köpa ett nytt eftersom jag vill ha ett nytt fräsht kar
fx6, tyst och bra.
hadde en fx5a förut som jag inte var så imponerad i har inte haft ehime på länge brukar inte de oftast vara bättre?
Eheim är garanterat ett finare filter än fx5. Kör själv 2st fx5 och tycker de duger.[QUOTE=Charlemagne;66772]hadde en fx5a förut som jag inte var så imponerad i har inte haft ehime på länge brukar inte de oftast vara bättre?[/QUOTE]
vill försäkra mig om att inte bli ihjälslagen men måste säga Tetratec! är otroligt tyst (har 700 modellen) så kan tro den har satt sig ibland..
Startade ett Eheim Classic hos tjejen här nyss. Fyyyy f*n vilken skit.
Klämflärparna var helt uträtade, slangarna helt keff, det sprakar och knakar om filtret. Det stannar och går om vart annat. Luften vägrar gå ur...alla mardrömmar på en gång. Undrar om inte jag ska starta kampanj mot Eheim. Riktigt skitfilter!
ja men classic är gammalt nya modeller borde funka bättre
Har 2st Eheim 2080 och ett 2180
till mitt 1400 funkar kanon:)
Det verkar som att det är problem med live-notiserna så de avaktiveras tillfälligt.


Ta del av Sveriges största forum för rovfisk och andra vattenlevande djur. Gå med eller logga in om du redan har ett konto.