Projekt och DIY

»

Såga bort hyllplan i bänken?

Hej.. Undrar om det är möjligt att såga bort hyllplanet i ena skåpet för att få in ett ytterfilter eller fyller den någon annan funktion än att vara just ett hyllplan?

Såhär ser det ut.. [ATTACH=CONFIG]11837[/ATTACH]
Det är den sidan där slangen ligger jag isåfall tänkte ta bort hyllan.
Ta bort hyllplanet och sätt en 45x45 i bakkant.. Hyllplanet ger ju en del vridstyvhet..
[QUOTE=Cpt Migraine;64569]Ta bort hyllplanet och sätt en 45x45 i bakkant.. Hyllplanet ger ju en del vridstyvhet..[/QUOTE]

Ok, tack! Får se hur jag gör då. Tänkte ifall jag köper ett FX6 så man slipper ha den ståendes på golvet. Problemet är att hyllplanet går ju hela vägen så att en och samma bräda är hyllplan på båda sidorna. Så på något vis måste jag komma åt att såga ur den på ena sidan..
Var säker på vad du gör innan du sätter igång bara. Dom där bänkarna är rätt klena och inte direkt överdimensionerade så att säga. Lite Ikea feeling över lag ..
Mm.. Skruva fast grejerna så det verkligen håller.. :)
Jo ska vara försiktig isåfall.. Men frågan är hur tusan jag ska lyckas såga bort hyllan? Tigersåg eller liknande gissar jag hade varit rätt enkelt men äger ej någon sådan.
Det verkar som att det är problem med live-notiserna så de avaktiveras tillfälligt.


Ta del av Sveriges största forum för rovfisk och andra vattenlevande djur. Gå med eller logga in om du redan har ett konto.