Presentationer

»

Tillbaka?

Hej.

Tänkte jag kunde bidra med en kort presentation. Känns lite skumt att skriva något om sig själv, som om man skulle mecka ihop någon slags kontaktannons, men men.

Jag heter Anders, bor på landet utanför Linköping med fru och två barn på 7 och 10 år, en hund som låter som en get, och en ytterst hemsk katt.

Jag har varit mycket aktiv inom akvariehobbyn mellan ungefär 1995-2008/2009 någon gång. Höll då framförallt på med Centralamerikanska cyklister och Crenicichlor, men även diverse andra oddballs som vi kallade det då. Tror jag fick rätt mycket inspiration av de amerikanska forumen, som Watervolves t.ex, som var en aldrig sinande källa av drömmar och inspiration.

Lade ner hobbyn helt för att livet kom ivägen och tiden inte fanns, främst på grund av för mycket jobb och oändligt många och långa resdagar.

Men den senaste tiden har lusten smugit sig på igen. Har kommit på att jag borde kunna göra lite plats i källaren för en burk eller två, och tänker att det nog måste bli så.

Så har börjat smyga runt lite här på forumet igen för att få lite inspiration, och förhoppningsvis inte allt för urspårade ideer...

Har en del funderingar kring tekniska lösningar, kring filtrering mm då jag känner att jag glömt mycket av tänket kring det sen jag höll på med det här själv sist, och skulle nog gärna komma och kolla hos någon, några av er kring hur ni har löst det.

Ja men se på fan, det blev ju en kontaktannons i alla fall. Jag känner förmodligen ingen av er, och det första jag gör är att försöka bjuda hem mig till er.

I alla fall, kul att vara här. Vi hörs vidare.
Tjenare Anders!

Kul att du hittat tillbaka. Hur har det gått sedan April? Fått igång något? Hunden som låter som en get lät intressant hehe
Det verkar som att det är problem med live-notiserna så de avaktiveras tillfälligt.


Ta del av Sveriges största forum för rovfisk och andra vattenlevande djur. Gå med eller logga in om du redan har ett konto.