Information och nyheter

»

Rovfisk.se fyller 9 år! Firas med Livestream

Rovfisk.se som forum och plattform fyller 9 år nu på lördag, den 5/6, och det firar vi med en spontan Livestream! 🎉😀

Start kl 21.00, så kör vi så länge vi orkar...

Tanken är mycket fisk- och akvariesnack med ett gäng gamla och även nya medlemmar från forumet! Lite gött akvariehäng med massa härliga akvarister helt enkelt, fast online! 🙂

Det är Hampus, Jesper, Thomas och Mattias som håller i trådarna och som vanligt kommer man även kunna delta i chatten bredvid livesändningen. Även det välkända, och mycket omtyckta "Skissa fisken" (den där Thomas briljerar med sina ritkunskaper) är inplanerat!

Hoppas vi ses! 🐟👊
Nice :)
Skrivet av Sydamerika
Nice :)
Ja, det blir nog gött tror jag!
BUMP! +Ändring i schemat... Vi kör från kl 21.00 😀🐟
På grund av flera olika anledningar som vi inte kan styra över, så kommer vi tyvärr så ställa in livestreamen helt och hållet! 😔 Väldigt tråkigt, men det är inget att göra åt. Istället laddar vi om på nytt, inför nästa tillfälle med livestream (som vi återkommer med)! 💪

Forumet fyller ändå år, så fira ni där hemma, bäst ni kan! 😉"Tur i oturen" så har vi ju väldigt fint väder, så njut av det så länge, så hörs vi här inne som vanligt framöver.
Det verkar som att det är problem med live-notiserna så de avaktiveras tillfälligt.


Ta del av Sveriges största forum för rovfisk och andra vattenlevande djur. Gå med eller logga in om du redan har ett konto. Du kan även logga in med ditt Facebook-konto.